Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (7.32 secunde)
Si totusi, ni se ofera sansa uriasa sa constientizam aceste efecte nefaste si sa luam atitudine, pana nu e prea tarziu! ... - Un actor poate trai fara sa joace, dar traieste ,,prost si trist". ... Da-i actorului sa joace, sa munceasca si sa fie cel mai fericit.
Senatorul Iliescu a precizat ca nu doreste sa faca parte din Biroul Permanent National al partidului (n.r.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca va lucra cu toti care pot sa tina ritmul si pasul cu el si ca nu porneste cu un "bagaj negativ" si resentimente, promitand "ceea ce merita" si celor care l-au sustinut, dar nu au obtinut functii, potrivit NewsIn.
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Si totusi, ministerul nu este inca la nivelul la care ar trebui sa fie. ... Puteti sa lasati patratele in organigrama, puteti sa le schimbati, daca nu veti veghea la un proces de curatare de la Bucuresti pana in ultima comuna, calitatea ministerului nu va fi apreciata.
Vreau sa multumesc candidatilor si militantilor nostri care la aceasta ora se lupta pentru a scapa Romania de PDL, de regimul Basescu si de ciuma portocalie.
"Vreau sa fiu foarte clar pentru toti ca nu este treaba mea batalia politica. Vreau sa stiti ca ceea ce am de spus astazi este in virtutea articolului 80, alineatul 2 din Constitutie, care il obliga pe presedinte sa aiba grija de buna functionare a statului.
Vreau in Constitutie reguli clare pentru presedinte, sa nu mai ai de ce sa-l suspenzi Victor Ponta a declarat, marti, ca ar trebui introduse in Constitutie garantii prin care niciun presedinte sa nu aiba in viitor mai multa putere decat i se cuvine, pentru a se evita orice fel de conflict care ar putea duce la suspendare, scrie realitatea.net Fiind intrebat ce sanse da pactului pe care l-a semnat cu Traian Basescu si daca crede ca va fi respectat, Ponta a spus ca este nevoie de o societate in care sa ne ascultam mai mult si sa ne razboim mai putin.
Ar fi ridicol ca PNL sa se certe cu PSD pentru Sorin Rosca Stanescu.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. ... - Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot.
Motivul principal pentru care craiovenii ocolesc piata este ca, desi gasesc marfa ca si in supermarketuri, nu pot sa si-o aleaga.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Brazilianul refuza sa joace fundas dreapta de frica unei accidentari. ... "Peste tot vreau sa joc, mai putin ca fundas dreapta, ca acolo cine joaca se accidenteaza. Vreau sa ajut echipa cat mai mult, insa e foarte greu cand schimbi des locul.
Vreau sa ma operez in America Omul de afaceri Gigi Becali s-a prezentat, luni dimineata in fata judecatorilor care analizeaza cererea sa de intrerupere a pedepsei pentru a beneficia de tratament pentru afectiunea la coloana.
Vreau acum sa ma spovedesc, sa vin la dreapta dumneavoastra judecata. ... Dar asta nu ma opreste sa ma spovedesc. Sper sa nu fiu ridicol. ... Sufletul meu vrea sa dea afara viermele fariseismului. ... Fiindca mi-e sufletul gros la coaja.
Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! ... In vara aceasta, la Teatrul de Vara Herastrau, comedia Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! ... DEZBRACA-TE, VREAU SA-TI VORBESC!
Unii oameni insa ies din casa cu oase sau alta mancare pentru caini pentru ca sunt milosi sau pentru ca le e frica atunci cand trec pe langa ei si vor in acest mod sa le castige bunavointa.
Nu inteleg de ce un bun cetatean al sectorului trei nu are voie sa voteze in turul doi al scutinului cu Chiliman, sau cu Murgeanu.
Oamenii acestia te fac sa renunti, ca poti sa patesti lucruri de neimaginat, sa-ti crape inima pe banca. ... Vreau sa fiu arbitrat corect, nu vreau nici sa fiu avantajat, cum a fost azi la golul doi, a fost ofsaid clar.
(Fac aceasta declaratie la indemnul unor prieteni care mi-au atras atentia ca adevarul are obiceiul sa iasa ca uleiul la suprafata doar daca se oboseste careva sa-l formuleze.) Politica este prin definitie locul compromisului. ... Este nevoie de cunoastere sa sesizezi limita si de caracter pentru a spune:
google-analytics.com